Voor welke toernooicommissies kan ik mij opgeven?

Toernooicommissies  

Voor wie? … De commissies zijn voor alle clubleden ouder dan 18 jaar die liever een andere activiteit voor de club organiseren dan een bardienst verrichten (18 jarigen zijn hierbij de leden die voor 1 augustus van het contributiejaar 18 worden). 
Wat doen de commissies? … De commissies zijn bedoeld voor onderhoud, feesten, toernooien en vooral ook voor het creëren van extra gezelligheid binnen onze mooie club. Hieronder een opsomming van alle toernooicommissies:

Commissie ‘Nieuwe Leden ontmoeten Leden’ Dubbel toernooi 
Voor deze commissie zijn 3 clubleden nodig. 
Wanneer? … Op de zondag in het derde weekend van april. 
Wat regelen? … Een vooraankondiging maken voor in het clubhuis en het samenstellen van een digitale nieuwsbrief. Voor dit toernooi moeten prijzen (bloemen en wijn?) en een lunch geregeld worden. Verder kunnen er natuurlijk binnen het budget dingen geregeld worden voor het ontbijt en tijdens de borrel. Er is een kant en klaar wedstrijdsjabloon aanwezig voor dit toernooi in onze club laptop. Volgens dit sjabloon is er voor dit toernooi plaats voor 16 nieuwe en 16 oude leden. Als commissie zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding.  

Hoe werkt dit toernooi? 
Nieuwe leden (= Clublid geworden in het nieuwe jaar of het voorgaande jaar) spelen tegen oude leden (= niet qua leeftijd maar al langer dan een jaar clublid). Tijdens dit toernooi speelt een nieuw lid vier wedstrijden van een half uur samen met steeds een ander 'oud lid'.  Daarna wordt berekend in een individueel klassement welke 8 nieuwe leden en welke 8 oude leden de meeste punten hebben behaald om vervolgens een halve finale ronde te spelen. In de finale spelen vervolgens het beste nieuwe lid met het één na beste oude lid een wedstrijd tegen het één na beste nieuwe lid en het beste oude lid.

Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected]  onder vermelding van 'oud ontmoet nieuw toernooi organiseren'. 

 

Commissie Round Robin Toernooi 
Voor deze commissie zijn 3 clubleden nodig. 
Wanneer? ... Op zondag in het eerste of tweede weekend van juni, raadpleeg hiervoor ook de jaarkalender in de rubriek 'nieuws' in de clubApp. 
Wat regelen? … Een vooraankondiging maken voor in het clubhuis en het samenstellen van een digitale nieuwsbrief. Verder het regelen van prijzen en een lunch. Aansluitend kunnen er binnen het budget natuurlijk dingen geregeld worden zoals mogelijke ontbijtversnaperingen of hapjes tijdens de borrel. Voor dit toernooi is er plaats voor 32 of 48 clubleden. Voor 32 clubleden en 48 leden zijn er kant en klare sjabloons/ templates aanwezig. Als commissie zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding.  

Hoe werkt dit toernooi? 
Het is een dubbeltoernooi waarbij je in vier rondes, individueel punten verzameld op je eigen score-lijstje dat je aan het begin van je wedstrijd krijgt uitgereikt. De indeling van de eerste twee rondes is ‘at random’. Daarna word je afhankelijk van het behaalde aantal punten steeds meer naar eigen speelsterkte ingedeeld. In de finale spelen we een mixed dubbel waarbij de nummer 1 bij de dames en de nummer 2 bij de heren een wedstrijd spelen tegen de nummer 2 bij de dames en de nummer 1 bij de heren.

 Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Round Robin toernooi organiseren'.

 

 

Commissie Midsummer nights Toernooi met Barbeque 
Voor deze commissie zijn 4 clubleden nodig. 
Wanneer ? … Op rondom de laanste dag van het jaar, raadpleeg de jaarkalender in de nieuwsberichten . 
Wat regelen? … Een vooraankondiging maken voor in het clubhuis en het samenstellen van een digitale nieuwsbrief. Verder inkopen doen voor de barbecue inclusief het regelen van benodigdheden voor de barbecues zelf. Als commissie zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding.  

Hoe werkt dit toernooi? 
Dit toernooi vindt plaats vanaf 17.00 uur op de vrijdagavond en bestaat uit een toss structuur die aan het begin van de avond wordt vastgesteld. De beste vier deelnemers spelen een finale.

Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Midsummernights toernooi organiseren'. 

 

Commissie Clubkampioenschap Enkel 
Voor deze commissie zijn 3 clubleden nodig. 
Wanneer?... De poulefase in de drie laatste weken van september. Het finale weekend is het eerste weekend van oktober op vrijdagavond, zaterdag overdag en zondag overdag. 
Wat regelen? … Een vooraankondiging maken voor in het clubhuis en het samenstellen van een digitale nieuwsbrief. Mogelijk wat (borrel-) hapjes regelen voor de finale dag op zondag. Via toernooi.nl kan er vervolgens een poulefase en een knock-out speelschema gemaakt worden. Als commissie zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding.  

Hoe werkt dit toernooi? 
Dit is een toernooi dames enkel en heren enkel dat over vier weken gespeeld wordt en dat wij organiseren via www.toernooi.nl . De aanmeldingen komen dus binnen via dit systeem. In een poule fase kunnen de dames en heren in een tijdsbestek van 3 weken zelf hun wedstrijden afspreken. Deze poulewedstrijden duren slechts 1 set. De nummers 1 en de beste nummers 2 (afhankelijk van het aantal poules) gaan in het aansluitende finale weekend in een knock-out laddercompetitie strijden om het clubkampioenschap.

 Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'CK enkel organiseren´. 

 

Commissie Clubkampioenschap Dames-, Heren en gemengd dubbel
Voor deze commissie zijn 3 clubleden nodig. 
Wanneer ? … De zaterdag en zondag in het eerste weekend van juni. 
Wat regelen? … Voor dit toernooi is een vooraankondiging nodig in het clubhuis en er moet een digitale nieuwsbrief gemaakt worden. Mogelijk ook wat (borrel-) hapjes regelen voor de finale dag op zondag. Als commissie zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding.  

Hoe werkt dit toernooi?
Dit is een laddertoernooi voor dames- en heren dubbels dat gespeeld wordt over twee dagen en dat wij organiseren via www.toernooi.nl  De aanmeldingen komen dus binnen via dit systeem. Er wordt gespeeld volgens een knock-outsysteem.

Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'CK  dubbel organiseren'. 

 

Commissie Wintertoernooi in de hal Buitenveldert dubbel
Voor deze commissie zijn 3 clubleden nodig. 
Wanneer ? … De zaterdagavond in het eerste weekend van februari 2024. 
Wat regelen? … Voor dit toernooi is een vooraankondiging nodig  en er moet een digitale nieuwsbrief gemaakt worden. Mogelijk ook wat (borrel-) hapjes regelen . Als commissie zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding.  

Hoe werkt dit toernooi?
Dit is een dubbeltoernooi voor dames- en heren gemengd dat gespeeld wordt op een avond van 18-23:45 uur en dat wij organiseren via de club-app. De aanmeldingen komen dus binnen via dit systeem. Er wordt gespeeld volgens een soort round robin-systeem.

Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Wintertoernooi organiseren'. 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 646 1515

Address

Kinderdijkstraat 31
1079 GB Amsterdam

KVK-nummer

54250838