Reserveren in 2024

Regels baan reserveren

Als je de 1e dienst hebt opgegeven dan kun je een baan reserveren en gaan tennissen. Voor de 2e dienst geef je je vanaf half juni op. Je bent verplicht in beide periodes minstens één dienst te draaien. In de tweede periode kun je een vrijstelling krijgen als je bijvoorbeeld een toernooidienst of andere dienst dan een bardienst al hebt vervuld.

Plan je dienst dus zo snel mogelijk in!

______________________________

Een tennisbaan reserveren kan maximaal 72 uur van te voren en alleen digitaal .

1. via de ClubApp van de KNLTB met je clubnummer of bondsnummer en je wachtwoord https://www.knltb.club/clubapp/

of

2. via de website van onze vereniging. Log dan eerst in bij 'mijn club' en vervolgens kun je een baan reserveren onder  'baan afhangen'

Deze manieren van reserveren is alleen voor clubleden! Telefonisch reserveren of in het clubhuis is niet mogelijk

______________________________

Baanhuur voor niet-leden: op het midden van de startpagina staat: MEET AND PLAY. Klik hierop en reserveer en betaal direct een baan. MEET AND PLAY is een reserveringssysteem uitsluitend voor niet-leden en voor recreatief tennis. Een baan boeken om les te geven is NIET toegestaan.

Rent a court for non-members: click on MEET AND PLAY (in the middle of the website page). Make your reservation and pay in advance. Booking a court for private coaching/lessons is not allowed.

Telefonisch reserveren of in het clubhuis is niet mogelijk

______________________________

Baanverlichting

Het bestuur heeft besloten om de lichten van de tennisbanen niet eerder dan 60 minuten voor zonsondergang aan te zetten in verband met de energiekosten. Mocht je het niet goed zien of de lichten zijn niet tijdig aangezet, dan kan je in de kantine even vragen of het licht kan worden aangezet. De tijd van de zonsondergang is te vinden op https://zonsondergang.info

Laddertoernooi

Superleuk dat je wilt ladderen maar: wanneer je als daglid ná 19.00 of in het weekend wilt spelen voor de ladder dien je introductiegeld te betalen. Dat is het gebruikelijke bedrag van 6 euro. Overleg met je ladderpartner!

Aanvullende regels baanreservering

Indien je hebt gereserveerd maar je kunt toch niet spelen, meld je dan tijdig af in de KNLTB app. Zo kan iemand anders je baan gebruiken. Ook als het weer te slecht is om te spelen: haal svp je reservering uit het systeem. Dit voorkomt dat barmedewerkers voor niets op je zitten te wachten.

Van de twee of de 4 spelers dient tenminste één van de spelers 5 minuten voor aanvangstijd aanwezig te zijn. Wanneer men te laat komt voor de reservering dan komt de reservering te vervallen.

Verder is het goed om te weten dat je per dag één uur mag tennissen per tweetal. Als je dubbelt mag je twee uur spelen per dag. Het is verplicht dat alle spelers correct zijn opgegeven in het reserveringssysteem, dus ook bij viertallen dienen alle spelers correct zijn opgegeven in het reserveringssysteem. Het is niet toegestaan dan je op naam van een ander lid tòch een extra uur speelt.

Je mag alltijd met een niet- lid reserveren en tennissen; noteer in de reserveringsapp de naam van je tennispartner. Je rekent het bedrag voor de introducé direct af in de app via de betaallink.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 646 1515

Adres

Kinderdijkstraat 31
1079 GB Amsterdam

KVK-nummer

54250838