Welke commissies zijn er nog meer?

Overige Commissies

Voor wie? … De commissies zijn voor alle clubleden ouder dan 18 jaar die liever een andere activiteit voor de club organiseren dan een bardienst verrichten (18 jarigen zijn hierbij de leden die voor 1 augustus van het contributiejaar 18 worden). 
Wat doen de commissies? … De commissies zijn bedoeld voor onderhoud, feesten, toernooien en vooral ook voor het creëren van extra gezelligheid binnen onze mooie club. Hieronder een opsomming van alle overige commissies:

Commissie Interne Ladder Toernooi 
Voor deze commissie zijn 2 clubleden nodig. 
Wanneer? ... Tijdens het hele zomerseizoen.
Wat te regelen? … Het onderhouden van de ladder wat er op neerkomt dat de commissie er op toe ziet dat de regels worden nageleefd. Verder willen we de uitslagen op een bepaalde manier weer visueel zichtbaar maken in de kantine zodat het weer meer gaat leven onder de clubleden.  

Hoe werkt deze ladder? 
Dit is een interne ladder waarbij leden zich via een applicatie op de website kunnen aanmelden voor het laddertoernooi. Leden kunnen elkaar daarna volgens een bepaald systeem uitdagen voor een wedstrijd.

Je aanmelden voor deze commissie?
Deze commissie wordt aangewezen door het bestuur omdat dit werk nogal complexe software handelingen bevat.

Commissie Extra activiteiten / Denktank
Voor deze commissie zijn 4 clubleden nodig. 
Wanneer? ... Nog nader te bepalen.
Wat regelen? … We denken hierbij aan het organiseren van een bordspel-avond, kaartavond of andere activiteit. Maar het kan natuurlijk ook de organisatie zijn van bijvoorbeeld een barbecue, een ‘uitje’ naar een andere tennisclub (zoals een aantal jaar geleden naar Rotterdam) of een ‘gezellig-samen-koken-avond’. Voor dit soort activiteiten is er ook een sponsorbudget van onze bierbrouwerij Grolsch.

 Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van ´Extra activiteit voor TVR organiseren´.   

Kascommissie 
Voor deze commissie zijn 2 clubleden nodig. 
Wanneer? ... Ergens in maart en in overleg met de penningmeester als de jaarcijfers bekend zijn. 
Wat regelen? ... Het controleren van de jaarcijfers in het bijzijn van de penningmeester.

Je aanmelden voor deze commissie? ... Deze commissie wordt samengesteld en moet daarna goedgekeurd worden tijdens onze Algemene Ledenvergadering dus kom naar de ALV als je zitting wil nemen in de kascommissie.  

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 646 1515

Address

Kinderdijkstraat 31
1079 GB Amsterdam

KVK-nummer

54250838