Welke onderhoudscommissies zijn er?

Onderhoudscommissies 

Voor wie? … De commissies zijn voor alle clubleden ouder dan 16 jaar die liever een andere activiteit voor de club organiseren dan een bardienst verrichten. 
Wat doen de commissies? … De commissies zijn bedoeld voor onderhoud, feesten, toernooien en vooral ook voor het creëren van extra gezelligheid binnen onze mooie club. Hieronder een opsomming van de onderhoudscommissies:

Commissie Onderhoud aan het begin van het zomerseizoen 
Voor deze commissie zijn 3-4 clubleden nodig. 
Wanneer ? … In het weekend voor opening van het seizoen en op de volgende data, ook te vinden in de dienstenplanner:

Vrijdag 14 april
Vrijdag 19 mei
Zaterdag 15 juli

Wat regelen? ... In het voorjaar, ongeveer een maand vóór de opening van het zomerseizoen een dag plannen om de kantine goed op te ruimen en schoon te maken als frisse start voor het zomerseizoen. Dit houdt in dat onder leiding van het commissiehoofd (ons lid Marianne Feenstra in het jaar 2024) en één van onze vaste beheerders alle kastjes weer netjes worden opgeruimd en schoongemaakt en dat alle overbodige spullen de deur uit gaan. Ook het uitvoeren van kleine reparaties en kleine verfwerkzaamheden behoren tot de taken. Verder de banen ontdoen van afval, takje en blad.

Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'meewerken aan onderhoud van het zomerseizoen'. 

Commissie Onderhoud aan het einde van het zomerseizoen 
Voor deze commissie zijn 3-4 clubleden nodig. 
Wanneer ? ... In het najaar en het laatste weekend van het seizoen en op de volgende data, ook te vinden in de dienstenplanner:

Zaterdag 26 augustus
Zondag  19 november

In het najaar aan het einde van het zomerseizoen wordt een dag gepland om de kantine goed op te ruimen en schoon te maken als start van het winterseizoen. Dit houdt in dat onder leiding van het commissiehoofd (ons lid Marianne Feenstra in het jaar 2024) alle kastjes weer netjes worden opgeruimd en schoongemaakt en dat alle overbodige spullen de deur uit gaan. Ook het uitvoeren van kleine reparaties hoort tot de taken. Verder de banen ontdoen van afval, takje en blad.

Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected]  onder vermelding van 'meewerken aan onderhoud einde zomerseizoen'.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 646 1515

Address

Kinderdijkstraat 31
1079 GB Amsterdam

KVK-nummer

54250838