Welke jeugdcommissie kan ik aan deelnemen?

Jeugdcommissies 

Voor wie? … De commissies zijn voor alle clubleden ouder dan 16 jaar die liever een andere activiteit voor de club organiseren dan een bardienst verrichten.
Wat doen de commissies? … De commissies zijn bedoeld voor onderhoud, feesten, toernooien en vooral ook voor het creëren van extra gezelligheid binnen onze mooie club. Hieronder een opsomming van alle jeugdcommissies:

Commissie Kids toernooi in leeftijdsgroepen Rood, Groen en Geel
In combinatie met de commissie jeugd, onze tennisschool Firstpoint en de KNLTB.
Wanneer? … de bedoeling is dit te starten vanaf de herfst 2023... 
Wat regelen?... Dit is een nieuw initiatief  en nog nader te bepalen in samenspraak met onze tennisschool Firstpoint.

Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Nieuw Kids toernooi organiseren'   

Commissie Jeugddag
Voor deze commissie zijn 3 clubleden nodig.
Wanneer? … Op de zondag in het derde weekend van september.
Wat te regelen? … Het organiseren van een jeugddag zoals die elk jaar in samenwerking met onze tennisschool First Point wordt georganiseerd. 

Hoe werkt deze jeugddag?
Onder de begeleiding van onze tennisschool wordt er een parcours gemaakt met verschillende stations waar de kinderen allerhande behendigheidsspelletjes doen of tennisoefeningen uitvoeren. De kinderen krijgen voor elk onderdeel een aantal punten dat individueel wordt bijgehouden op een scorebriefje. Aan het einde van de dag is er voor alle kids een medaille en krijgt de beste uit elke leeftijdscategorie een beker.

 

Verder worden er tot nu toe geen andere activiteiten georganiseerd buiten de tennisschool om voor de jeugd dus het zou leuk zijn als vooral ook de ouders van onze tenniskids betrokken zijn bij bijvoorbeeld de organisatie van een echt kindertoernooi. Alle ideeen zijn ook welkom vanuit deze Jeugdcommissie. 

Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Helpen de jeugddag organiseren'.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 646 1515

Address

Kinderdijkstraat 31
1079 GB Amsterdam

KVK-nummer

54250838