Welke feesten kan ik meehelpen organiseren?

Feestcommissies 

Voor wie? … De commissies zijn voor alle clubleden ouder dan 16 jaar die liever een andere activiteit voor de club organiseren dan een bardienst verrichten. 
Wat doen de commissies? … De commissies zijn bedoeld voor onderhoud, feesten, toernooien en vooral ook voor het creëren van extra gezelligheid binnen onze mooie club. Hieronder een opsomming van de verschillende feestcommissies:

Commissie Openingsfeest 
Voor deze commissie zijn 3 clubleden nodig. 
Wanneer? ... Op een nader bekend te maken zaterdagavond in maart.
Wat regelen? … Het organiseren van een feest met of zonder thema waarbij de commissie zelf een leuke uitnodiging maakt voor de nieuwsbrief en een aankondiging maakt om in het clubhuis op te hangen. Verder het regelen binnen een bepaald budget van (live)muziek, het doen van speciale inkopen voor aankleding en versiering van het clubhuis, het kopen en klaarmaken van mogelijke speciale hapjes en/ of  het schenken van een welkomstdrankje. Hier is uiteraard begeleiding en een kant-en-klare handleiding bij vanuit het bestuur.

 Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Openingsfeest TVR organiseren'. 

Commissie (Eind-)feest 
Voor deze commissie zijn 3 clubleden nodig. 
Wanneer? ... In het najaar op een nader bekend te maken zaterdagavond. 
Wat regelen? … Het organiseren van een feest met of zonder thema waarbij de commissie zelf een uitnodiging maakt voor de nieuwsbrief en een aankondiging maakt om in het clubhuis op te hangen. Verder het regelen binnen een bepaald budget van (live)muziek, het doen van speciale inkopen voor aankleding en versiering van het clubhuis, het kopen en klaarmaken van mogelijke speciale hapjes en/ of  het schenken van een welkomstdrankje. Hier is uiteraard begeleiding en een kant-en-klare handleiding bij vanuit het bestuur.

 Je aanmelden voor deze commissie? … Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van 'Eindfeest TVR organiseren'.  

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 646 1515

Address

Kinderdijkstraat 31
1079 GB Amsterdam

KVK-nummer

54250838