ROUND ROBIN TOERNOOI 2023

15 mei 2023

op zondag 4 juni 2023:   

Het ‘Round Robin’ toernooi  


Eén van de hoogtepunten in de jaarkalender van TVR. Bij dit toernooi pakken we zoals gewoonlijk weer flink uit, dus geef je snel op!
De inschrijving is nu geopend. Om in te schrijven heb je de KNLTB app nodig. Wil je meespelen ga dan in de app onder de banner ‘Club’ naar ‘Agenda’ en tik op ‘Voorjaarstoernooi Round Robin’, tik op ‘Inschrijven’en het is gepiept. De inschrijving sluit op 31 mei om 20.00 uur. Schrijf je wel op tijd in, want er kunnen maximaal 32 deelnemers meespelen.

Het toernooi duurt van ca. 9.00 uur tot uiterlijk 17.30 uur. De exacte tijden volgen nog. In de ochtend staat er een ontbijtbuffet klaar, voor de lunch wordt gezorgd en we sluiten af met lekkere borrelhapjes. 
Korte uitleg: Bij het Round Robin toernooi wordt je ingedeeld in een groepje van 4 personen; je speelt steeds dubbelpartijen. Dames en heren spelen zoveel mogelijk gemengd.  Een ronde bestaat uit drie partijen: Per partij serveert iedere speler 4 maal, zodat er per gespeelde partij 16 punten zijn te verdelen. Elke ronde word je ingedeeld met drie andere baangenoten en ieder houdt de eigen score bij.  
Je leert zo snel veel andere leden kennen! De twee heren en twee dames met de hoogste score aan het eind spelen nog de finaleronde. Dit levert de kampioen voor de heren en voor de dames.  Na de huldiging is er dan tot 19.00 uur gelegenheid om samen het glas te heffen op de goede afloop! Op de toernooidag wordt e.e.a. natuurlijk nog verder toegelicht.
Tot de 4e !  

Groet van de toernooicommissie (Caroline, Koen en Sieb)

 

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 646 1515

Address

Kinderdijkstraat 31
1079 GB Amsterdam

KVK-nummer

54250838